KRIS-Tampere ry

KRIS-Tampere on yhdistys, joka tähtää vankilasta vapautuvien ihmisten auttamiseksi päihde- ja vankilakierteestä takaisin yhteiskuntaan vertaistukiperiaatteella. KRIS-Tampere ry on itsenäinen paikallisjärjestö, joka perustettiin KRIS-Suomen ja asiaan uskovien tukijoiden kannustuksella 1.7.2004. Yhdistys on poliittisista puolueista ja muista aatesuunnista riippumaton.


Olemme muuttaneet uusiin tiloihin!

Puutarhakatu 14 b 2.kerrosOletko miettinyt, että siviiliin paluu voisi olla alku uudelle elämäntavalle? Onko sinulla tukea, jota tarvitset palatessasi vankilasta yhteiskuntaan? Näyttääkö sinusta, että ainoa tie on palata käyttämän päihteitä ja jatkaa rikollista elämäntapaa niin kuin ennenkin?

Olemme joskus miettineet samaa, ja löytäneet tien ulos rikoksista ja päihteistä toistemme tuella. KRIS suuntaa toimintansa niiden entisten rikollisten tai päihderiippuvaisten hyväksi, jotka ovat päättäneet katkaista suhteen vanhaan elämään ja yrittää uudelleen sopeutua yhteiskuntaan.

KRIS tarjoaa vertaistuen, kokemuksensa, tietonsa ja luottamuksellisen yhteydenpidon kanssasi. Tuemme sinua vankeusaikana, vapautumishetkellä, sekä sen jälkeisinä, kriittiseksi tietäminämme päivinä ja viikkoina. Myös tästä eteenpäin KRIS tarjoaa eri toiminnoissaan sinulle mahdollisuuden jatkaa uudenlaista elämäntapaa vertaistesi joukossa. Tukemme alkaa heti ensimmäisestä vangin yhteydenotosta. Tämän jälkeen saavumme mahdollisimman pian vankilaan kartoittamaan yhteyttä ottaneen vangin tilannetta. Jokainen KRIS:n tukihenkilö on myös vapautunut aikanaan ja tietää, mitä haasteita vapautuminen ja uudenlainen elämäntapa tuovat tullessaan. Yhteydenpito jatkuu koko vankilassaoloajan ja tulemme vapautuvaa portille vastaan. Alamme yhdessä vapautuvan kanssa rakentaa toimivaa tukiverkostoa, joka muodostuu yhteistyökumppaneistamme, sekä muista toimijoista alueellamme.

KRIS-Tampere ry:n toiminta jakaantuu seuraaviin osa-alueisiin:


cropped-KRIS-logo.jpgTätä työtä emme kuitenkaan pysty yksin tekemään, vaan tarvitsemme laajoja yhteistyökumppanuuksia tukeaksemme vankilasta vapautuneita.
Vuosikertomuksestamme näet viime vuoden keskeisimmät yhteistyökumppanimme.


Jäsenlehti facebookissa!krislehti_loko
Juttuja ja kuvia voi lähettää osoitteeseen:
krislehti@kris.fi

lehti-1_2015   lehti-2 2015_  lehti-3 2015  kris_lehti-4_2015 lehti-1 2016  lehti-2 2016   lehti-3 2016  lehti-4 2016  lehti-1 2017

cubelogo Kuva galleria: